Oct
07

PRODUK ANTI-PENUAAN RxYOUNG

Selamat datang ke RxLiteGOLD.com — Dapatkan produk RxLite yang asli secara online hanya menerusi RxLiteGOLD.com | Anda boleh membuat pembelian menerusi RxLiteGOLD.com bila-bila masa, 24 jam sehari / 7 hari seminggu — ke seluruh Malaysia

Malaysia Negara Orang Gemuk

Selama ini kita mempercayai bahawa setiap peringkat umur menandakan kita harus kelihatan dan berasa tua. Kini, sains telah menunjukkan bahawa selama ini kita rasa dan kelihatan lebih tua dari sepatutnya — kerana kesan daripada penuaan awal!

Sakit sendi, kehilangan otot, berat bertambahan, tidak bertenaga, kekurangan tenaga seksual, kulit mengendur, bintik-bintik, kedut dan garisan halus pada kulit dan pelbagai lagi tanda penuaan telah terbukti dipercepatkan dalam kehidupan moden kita hari ini akibat daripada peningkatan masalah stres, pemakanan yang teruk, kekurangan meminum air yang berkualiti dan menyihatkan, udara yang sudah tercemar serta gaya hidup yang kurang sihat (seperti merokok dan tidak bersenam).

Semua ini telah memberikan kesan serta menyebabkan kerosakan yang teruk kepada bahagian terpenting — iaitu sel-sel badan kita. Sel yang rosak didapati punca utama kepada kebanyakan isu penuaan — dari tidak mampu menaiki tangga sehinggalah kulit yang berkedut. Selain itu, jika masalah ini tidak diatasi dengan segera, ia juga boleh menyumbang kepada pelbagai jenis penyakit yang lain.

Kesan Penuaan Awal

KINI, anda boleh membantu memperlahankan, malahan juga 'menterbalikkan semula' proses tersebut dengan cara memperbaiki kembali punca masalah yang dialami oleh sel-sel badan tadi — iaitu melalui bantuan minuman dan juga krim anti-penuaan RxYoung. Dengan produk Siri RxYoung, anda bukan sahaja dapat meningkatkan perlindungan sel dari radikal bebas, tetapi ia juga dapat membantu menghidupkan semula serta merawat sel-sel yang telah rosak — ini membuatkan diri anda rasa dan kelihatan lebih muda dari apa yang anda pernah bayangkan!!!

SEDUTAN VIDEO RxYOUNG

read moreBuat Pembelian RxYoung

BAGAIMANA RxYOUNG DAPAT MEMBANTU ANDA

7Haven

Minuman Anti-Penuaan RxYoung (Fountain of Youth) Dengan Formula Unik RxV - menggunakan formulasi unik gabungan 5 bahan ajaib (Formula Unik RxV) yang terkenal sebagai agen anti-penuaan untuk membantu melindungi dan menghidupkan sel-sel. Minuman ini akan membantu mengaktifkan gen tertentu untuk mengekalkan keremajaan dan memanjangkan proses replikasi sel. Dibawah ini merupakan fungsi 5 bahan utama yang digunakan didalam produk RxYoung ini.

TURUT MENGANDUNGI: Kolagen Marin, L-Arginine, BCAA & Roselle

KOLAGEN MARINE - Anti-Kedut; Anti-Penuaan; Bagus untuk kulit, gusi, gigi, tulang, rambut, tisu badan & diiktiraf sebagai “Most Natural Beauty Skincare”.

L-ARGININE - Baik untuk peredaran darah; Membantu menyembuhkan luka; Sebagai bahan pencerah kulit semula-jadi.

BCAA (Branched-Chain Amino Acids) - Amino acid & B3, B6, B12 & Vitamin C; EAA - Body Building & Maintenance; Mengurangkan rasa sakit otot; Meningkatkan hormon pertumbuhan; Meningkatkan serotonin sebagai Anti-Kemurungan dan rasa lebih “Aktif”; Membantu melindungi Hati.

ROSELLE - Sebagai anti-oksida, anti-penuaan, anti-kedut; Baik untuk kesihatan, Sebagai bahan warna & rasa.

D-RIBOSE & F.O.S - Membantu memberikan tenaga tambahan; Bakteria Baik (probiotik)

 

Bahan yang digunakan dalam Minuman Anti-Penuaan RxYoung, terdiri daripada bahan semulajadi iaitu bahan-bahan daripada ekstrak tumbuhan dan juga hasil laut dan telah disahkan Halal oleh JAKIM.

read moreBuat Pembelian RxYoung

KHASIAT & KEBAIKAN MINUMAN RxYOUNG

Secara teorinya Minuman Anti Penuaan RxYoung ini akan memberikan anda Khasiat 5K iaitu; Anti-Kedut, Anti-Kendur, Anti-Kasar, Anti-Kelemahan dan Anti-Penyakit Kronik.

Dimana ia akan membantu mengaktifkan Gen 'Sirtuin' bagi tujuan awet muda serta mengekal dan mengreplikasi penghasilan sel. Berikut merupakan khasiat tambahan yang boleh anda perolehi hasil daripada mengamalkan produk minuman Anti-Penuaan RxYoung ini.

Khasiat RxYoung Drink

read moreBuat Pembelian RxYoung

TESTIMONI PENGGUNA: MINUMAN RxYOUNG

Selain sebagai produk anti-penuaan, minuman Rx-Young ini juga telah dapat membantu para pengguna mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang mereka alami. Antara penyakit-penyakit yang berjaya dibantu dengan menggunakan produk minuman anti-penuaan RxYoung adalah:

  • Sakit Saraf / Pinggang / Bahagian Belakang
  • Sakit Sendi / Lutut
  • Mempunyai Ketumbuhan / Tumor / Disebabkan Kanser
  • Mengidap Lumpuh / Strok (Angin Ahmar)
  • Lemah Badan / Sering Lesu (Tidak Bertenaga)
  • Masalah Pencernaan (Buang Air Tidak Lawas)
  • Penyakit Angin Pasang (Selenyap)
  • Sakit Tua
  • Masalah Mata (Kabur)
  • Inginkan Kelihatan Lebih Muda (Awet Muda)

Dibawah ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya dibantu dengan RxYoung:

read moreBuat Pembelian RxYoung

CARA PENGGUNAAN MINUMAN RxYOUNG

Punca-punca Penuaan

Minuman Anti-Penuaan RxYoung ini boleh dihidangkan secara suam ataupun sejuk sebanyak 1 gelas (1 paket) sehari terutamanya diwaktu sebelah pagi. Walaupun begitu, RxYoung Drink lebih enak dan lazat jika diminum secara sejuk/berais. Disebabkan sifat dan tindak balas bahan-bahan yang digunakan dalam RxYoung ini dapat memberikan tubuh anda berasa panas, maka cuba elakan daripada meminumnya sebelum anda masuk tidur. Cubalah amalkan minum Produk Anti-Penuaan RxYoung ini selama 15 hari bagi melihat perubahan yang ketara pada diri anda.

MAKLUMAN: Minuman RxYoung kini dikeluarkan didalam kotak yang lebih kecil dan mengandungi kandungan sebanyak 15 peket per kotak. Dapatkan produk anti-penuan RxYoung yang asli secara online hanya di www.RxLiteGOLD.com.
- Klik disini untuk membuat pembelian

read moreBuat Pembelian RxYoung

RxCrystal

Maklumat Produk

RxLite
Produk pelangsingan 'blockbuster' rasa koko yang lazat serta ia telah berjaya membantu ribuan pengguna mencapai berat badan idaman mereka.
read moreInfo RxLite
Super RxLite
Minuman berserat tinggi bersama malt yang mempunyai kehebatan berganda. Lebih kenyang serta tindak balas yang lebih pantas berbanding RxLite biasa.
read moreInfo Super RxLite
RxLite GOLD
Minuman pelangsingan RxLite kini telah dikemaskini dan diperbaharui. Rasailah 'penangan' minuman RxLite GOLD yang lebih kenyang, lebih pantas serta rasa yang lebih lazat.
read moreInfo RxLite GOLD
RxDara
Kombinasi herba terpilih dan sesuai untuk mengatasi masalah kesuburan wanita serta berkesan bagi membakar lemak. Amat sesuai bagi ibu-ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak untuk merampingkan semula tubuh badan seperti sedia-kala.
read moreInfo RxDara
BodyCurve
Body Curve
read moreInfo BodyCurve

Info RxLite GOLD

Hubungi Kami

Untuk Pembelian & Penghantaran:
Tel/SMS: 0193787151 | 0192596401

Untuk Sebarang Pertanyaan:

Email:RxLiteGOLD.com@Gmail.com

Analisa Berat Badan

Sila masukkan maklumat dibawah bagi membolehkan kami membuat analisa tahap obesiti & mencadangkan produk pelangsingan yang sesuai untuk anda.

Lelaki Perempuan

Pendapat Pengguna...

"Minum RxLite GOLD mengenyangkan. Bila berpuasa (sunat) perut tak pedih langsung. Bertenaga walaupun tak ambil karbohidrat."

Pn Khumairah - 0162378916

 

"Hampir seminggu menggunakan RxLite GOLD, kini dah dapat rasa, baju yang dulunya agak ketat sekarang dan terasa longgar".

En Rahmad - 0193787151

 

"Lepas beberapa hari menggunakan RxLite GOLD ini (walaupun hanya 1x sehari), perut rasa sentiasa penuh. Nak makan banyak macam dulu pun dah tak boleh.".

En Idris - 0192596401

Dapatkan RxLite Gold Percuma
Semua testimoni yang kami paparkan akan menerima produk RxLite GOLD.
read moreRxLite Percuma

Amaran & Peringatan

RxLite Tidak Sesuai Bagi Golongan:
Ibu mengandung, Ibu yang sedang menyusukan anak, Kanak-kanak (dibawah 15 tahun), Pernah Mengalami sawan, Masalah jantung dan Pesakit dibawah pengawasan doktor.
NOTA: Untuk Semua Siri Produk RxLite